Nem akarok bunkónak tűnni de azoknál akiknek nehezen jött össze a baba mennyire volt jellemző az elhízás?
Oda-vissza okozati kapcsolatok vannak az elhízás és a meddőség bizonyos formái között, ezért valóban több az elhízott a meddők között. A pontos arányról fogalmam sincs. De sajnos elhízás nélkül is simán lehet valaki meddő, például korai menopauza miatt.
Ha arra akarsz kilyukadni, hogy a meddő nők maguk tehetnek róla, mert minek híztak el, akkor viszont erősen tévedsz. Egy csomó dolog hajlamosít a kövérségre, mint a stressz, inzulinrezisztencia (ami kialakulhat soványan is). Normális anyagcserével nem nagy kunszt megtartani az egészséges súlyt. Nade ha folyamatosan éhes vagy az IR miatt, úgy már azért nem triviális. Nem csak a hízás okoz IR-t, az IR is okoz sajnos hízást.
Nekem pcost mondott a dokim, holott 53 kilo voltam. Vékony és sose zabáltam. De mozogtam rengeteget, meg mindent ettem.
Egyből sikerült az első és a második baba is hálistennek.
A férjem családjáról tudnék nyilatkozni ott mindenki sajnos kövér, mert ők tényleg rengeteget esznek munka után rögtön pihennek, meg hétvégén délután alszanak. Heti 1-2 torta süti édesség, cukrozott üdítő, pörkölt éjjel nappal.
100 kiló körül vannak pedig 160-165 cm körüliek.
Ott az egyik csajnak bő fél év után lett az első, most szeretnének másodikat de már jó ideje nem jön össze.
Őket abszolút nem izgatja hogy ha pco ir vagy más probléma lehet, mert nem is mennek vele dokihoz, de fogyni se akarnak.
Amúgy a meddőség meg a kövérség sztem nem jár együtt sajna vékonyan is lehet valaki meddő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!