Van még remény, ha 9.dpon még negatív a Predictor?
Sziasztok!
Van már egy gyermekünk, ő pár hónap alatt sikerült. Most lassan egy éve próbálkozunk a második babával, de eddig sikertelenül.
Ez volt az első hónap, hogy ovu teszteltem.
A tesztek alapján 2-3 nappal később van ovum, mint gondoltam. A ciklusaim átlag 27 naposak. Több sosem szokott lenni, de múlt hónapban pl 25.nap megjött.
Ma kedd van. Péntekre nem várom. Tegnapi Predictor tesztem negatív. Az ovutesztem 10 nappal ezelőtt lett pozitív.
Van rá esély, hogy csak korai volt még tesztelni, és akár baba is lehet majd?
Egyébként minden ugyanolyan mint máskor. Semmi szokatlant nem tapasztalok magamon.
Köszönöm, ha megosztjátok velem a tapasztalatotokat!
Kedves 3-as válaszoló!
Azért mertem ilyen korán tesztelni, mert az előző terhességem során, ilyenkor már pozitív lett a tesztem, és mivel most az ovutesztek segítségével tuti biztos h jókor voltunk együtt, mertem bátor lenni, és korábban tesztelni.
Egy tök egyszerű kérdésem volt. Attól, hogy most negatív a tesztem, lehet-e ebből még terhesség? Igen, vagy nem? Szerintem semmi nehéz nincs benne.
Illetve szívesen olvasom mások tapasztalatát a témában.
A másik oka, hogy korábban tesztelnek, az az, hogy van bennem némi félelem. Félek, hogy most sem sikerült. Félek, hogy valami egészségügyi gond van a háttérben. És a korai tesztekben bízom, hogy minél előbb látom a biztató pozitív tesztet, annál hamarabb megnyugszom. És igen, azt is tudom, hogy ha pozitív lenne is van esély arra, hogy nem marad meg, de én ebbe is tudnék kapaszkodni, mert legalább tudnám hogy tutira van peteérésem.
Szóval, ez az én válaszom a kérdésedre.
Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba nektek!
Üdv. A Kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!