Van még remény, ha 9.dpon még negatív a Predictor?
Sziasztok!
Van már egy gyermekünk, ő pár hónap alatt sikerült. Most lassan egy éve próbálkozunk a második babával, de eddig sikertelenül.
Ez volt az első hónap, hogy ovu teszteltem.
A tesztek alapján 2-3 nappal később van ovum, mint gondoltam. A ciklusaim átlag 27 naposak. Több sosem szokott lenni, de múlt hónapban pl 25.nap megjött.
Ma kedd van. Péntekre nem várom. Tegnapi Predictor tesztem negatív. Az ovutesztem 10 nappal ezelőtt lett pozitív.
Van rá esély, hogy csak korai volt még tesztelni, és akár baba is lehet majd?
Egyébként minden ugyanolyan mint máskor. Semmi szokatlant nem tapasztalok magamon.
Köszönöm, ha megosztjátok velem a tapasztalatotokat!
Szerintem se tesztelgess ennyire előre. Az sem jelentene semmit, ha pozitív lenne a teszted. Az ilyen kezdetleges terhessegnek kétharmada azelőtt véget ér, mielőtt még az orvos meg tudná állapítani a terhességet.
Légy türelmes, így csak magadat tartod stresszben feleslegesen. Akkor is, ha te úgy érzed, hogy nem stresszelsz miatta, de a tudatalattidban igenis hatással van rád.
Meséld már el, mi a jóistennek tesztelsz nemvárt elött?
Sosem fogom megérteni.
Mi is 1éve próbálkozunk, 1x nem jutott eszembe, hogy elöbb teszteljek. Sőt, még a nemvárt napján sem...
Elmondom, ha most pozitív lett volna is hatalmas az esélye, hogy nem marad meg....
#3-as!
Miért vagy ennyire indulatos és rosszindulatú?
Utolsó vagyok.
Szíve joga mindenkinek, hogy ki mikor tesztel. Feltett egy kérdést azért, hogy válaszolj neki, de ez nem válasz.
Ott a végén a válasz 😉
Nem vagyok indulatos, csak annyi idióta kérdés van itt, hogy az mar fáj...
3#
Ha értelmes a kérdés segítek. Nagyon sok kérdésre is válaszolok, normálisan, többnyire értelmes válasszal. De amikor egy ilyen kérdés jön velem szembe, nem tudok nem kiakadni.
Ez az egyik "kedvenc" témám, a majd napok mulva kell megjönnie, de már tesztelgetek.
A másik meg a fáj a "fáj a fejem, hányingeremvan, nemakaroktesztelni, terhes vagyok vajon?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!