Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van még remény, ha 9.dpon még...

Van még remény, ha 9.dpon még negatív a Predictor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van már egy gyermekünk, ő pár hónap alatt sikerült. Most lassan egy éve próbálkozunk a második babával, de eddig sikertelenül.

Ez volt az első hónap, hogy ovu teszteltem.

A tesztek alapján 2-3 nappal később van ovum, mint gondoltam. A ciklusaim átlag 27 naposak. Több sosem szokott lenni, de múlt hónapban pl 25.nap megjött.

Ma kedd van. Péntekre nem várom. Tegnapi Predictor tesztem negatív. Az ovutesztem 10 nappal ezelőtt lett pozitív.

Van rá esély, hogy csak korai volt még tesztelni, és akár baba is lehet majd?

Egyébként minden ugyanolyan mint máskor. Semmi szokatlant nem tapasztalok magamon.

Köszönöm, ha megosztjátok velem a tapasztalatotokat!

2020. dec. 15. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Legalább várd már meg, hogy késsen! Hova sietsz?
2020. dec. 15. 10:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se tesztelgess ennyire előre. Az sem jelentene semmit, ha pozitív lenne a teszted. Az ilyen kezdetleges terhessegnek kétharmada azelőtt véget ér, mielőtt még az orvos meg tudná állapítani a terhességet.

Légy türelmes, így csak magadat tartod stresszben feleslegesen. Akkor is, ha te úgy érzed, hogy nem stresszelsz miatta, de a tudatalattidban igenis hatással van rád.

2020. dec. 15. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
38%

Meséld már el, mi a jóistennek tesztelsz nemvárt elött?

Sosem fogom megérteni.

Mi is 1éve próbálkozunk, 1x nem jutott eszembe, hogy elöbb teszteljek. Sőt, még a nemvárt napján sem...

Elmondom, ha most pozitív lett volna is hatalmas az esélye, hogy nem marad meg....

2020. dec. 15. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
41%

#3-as!

Miért vagy ennyire indulatos és rosszindulatú?

2020. dec. 15. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó vagyok.

Szíve joga mindenkinek, hogy ki mikor tesztel. Feltett egy kérdést azért, hogy válaszolj neki, de ez nem válasz.

2020. dec. 15. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:
30%

Ott a végén a válasz 😉

Nem vagyok indulatos, csak annyi idióta kérdés van itt, hogy az mar fáj...

3#

2020. dec. 15. 12:05
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Tudom, hogy nagyon sok a hülye kérdés, de inkább segítsük már egymást.
2020. dec. 15. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:
41%

Ha értelmes a kérdés segítek. Nagyon sok kérdésre is válaszolok, normálisan, többnyire értelmes válasszal. De amikor egy ilyen kérdés jön velem szembe, nem tudok nem kiakadni.

Ez az egyik "kedvenc" témám, a majd napok mulva kell megjönnie, de már tesztelgetek.

A másik meg a fáj a "fáj a fejem, hányingeremvan, nemakaroktesztelni, terhes vagyok vajon?"

2020. dec. 15. 12:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Még csak nem is késik, te meg már rágod magad. Őszintén, ezért miért éri meg előre tesztelni?
2020. dec. 15. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
11.dpo-n teljesen negatívat teszteltem, előző terhességem ilyenkor már halvány pozitív volt (facelle tesztet használok mindig), elkönyveltem nem vagyok terhes, nem sikerült, de csak nem jött meg, 4 nap késéssel, mivel ennyit sose késik csináltam még egy tesztet, pozitív lett, azóta 22 hetes vagyok. 🙂
2020. dec. 15. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!