Synlab 3. napi vérvétel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kedden megyek vérvételre. Kérdésem:láttam a honlapon, hogy Női hormon csomag, ciklus 3-5. nap. Most akkor ezt előre kell megvenni a honlapon, vagy csak odamegyek az időpontra és ott is kitudom fizetni?
Valamint, hogy akkor már ott helyben még kérhetek több vizsgálatot is, ha már úgyis leveszik a vért?
2020. dec. 13. 10:47
1/3 anonim válasza:
Megvenni nem kell semmit előre, mikor lefoglaltad az időpontot, meg kellett adni, milyen vizsgálatot szeretnél. Hogy plusz dolgokat a helyszínen lehet-e hozzáadni, nem tudom (gondolom, igen), de nálam is valszeg kell majd plusz dolgokat nézni, én terveztem előtte felhívni az ügyfélszolgálatot.
2/3 anonim válasza:
Lehet helyben fizetni és plusz vizsgálatot is kérni. Nagyon fura rendszerük van. Én két csomagot kifizettem online, mire letoltak, hogy nem kellett volna, mert mindkettőben benne van a vérvétel díja és így az adminisztrációjuk is bonyolultabb. Ha helyben adják hozzá a második csomagot, vagy bármilyen plusz vizsgálatot, akkor 1-2 ezer forinttal olcsóbb lett volna. Kár, hogy ezt a honlapjuk sehol nem említi. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2020. dec. 13. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!