A Synlab megbízható? Mármint nem jellemző, hogy elcserélik az eredményt vagy a vérvételi mintát?
?
Sajnos volt már rá példa, hogy sztkban elcserélték a vérvételi mintám és olyan eredményt kaptam ami daganatosokra jellemző...
Nem lehetetlen.
Edesapam szokta mondani, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.
Nekem 2020 októberében elcsereltek (nem a synlab) a covid tesztem, es negatív jott vissza, majd 10 nap múlva kuldtek egy új e-mailt, hogy pozitív voltam.
Kozben dolgoztam, es pont abban a 10 napban voltam sok helyen (orvosi vizsgálatok, mmint ilyen nogyogyaszati szűrés, haziorvos, stb, szóval szuper...), és mikor kérdeztem, hogy akkor mit csinaljak (felhivtam oket), annyi volt a válasz, h hat letelt a 10 nap, éljem tovabb az életem... es még oltas sem volt akkor...
Szoval semmi sem lehetetlen, de szerintem itt nem cserélik el. Tudom, régi a kerdes, de pont ma voltam a synlabnal, es olyan pozitívan csalódtam, hogy el se hittem... ugyhogy most böngészek itt a kérdések között ebben a témában, kinek mi a tapasztalata stb...
Remelem neked vegul jol alakult es nem csereltek el:)
Inkább abból szokott félreértés lenni, ha nem tudsz latinul, és a honlapon írtaknak nem tudod a papíron lévő latin rövidítését.
Sajnos a tévedésüket nem ismerik el, így lehet fizetni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!