5 éve nem jön össze a baba. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Mindkettőnk testileg rendben van. Semmi sincs ami kizárná a terhességet, mégse sikerül
29N
2020. dec. 1. 10:03
11/11 anonim válasza:
A 9-es válaszadónak tökéletesen igaza van. Évekig hibáztattam magam, mert nálam találtak apróságokat a férjemnél rendben volt minden. Én is úgy gondoltam, hogy pszichés oka van, mert a fizikai problémákat sorra elhárítottuk, minden rendben volt gyógyszerekkel. Végül lett 3 inszemináció és az sem sikerült. Utána mentünk lombikra. Mit ad Isten, amikor összeengedték a spermiumokat a petesejtekkel, akkor pár darab termékenyült meg természetesen. Az embriológus nyúlt bele a folyamatba, hogy sikerüljön. Egy hatalmas szikla esett le a vállamról és abbahagytam, hogy magamat hibáztatom. Nyilván a férjemet sem, mert nem tehetett róla ő sem, inkább magammal voltam/vagyok szigorú. Most a beültetésre várunk, de már más pszichés állapotban. Ne, hagyjátok magatokat hibáztatni! Fölöslegesen bántod magad, amikor lehet, hogy olyan biológiai probléma van, ami még nem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!