2020-ban ki szeretne babásodni?
Engem nem erdekel a virus, en is kapom a tanacsokat, hogy most ne probalkozzunk ne szuljunk, de en akkor is:))))!
Tervezzuk, rajtavagyunk es ezen kivul teljesen hidegen hagy minden:).
Sziasztok.
Nekünk gyorsan összejött a baba, ami igazi csoda számunkra.
Most vagyok a 15.hétben. Magánrendelésre járok, nem azért mert rossz tapasztalatom van, hanem azért mert első babámat elvesztettem és szeretettem volna, ha több figyelmet kapok. Plusz alapbetegségeim miatt, nem szerettem volna több emberrel találkozni és kórházba járni, ahol sokan megfordulnak..
Mi alapvetően nem szeretnénk tudni a baba nemét, feltétel nélkül szeretem már most is. Megérzésem van, de nem azért mert azt szeretném..
Izgalmasabb így, visszahozzuk egy kicsit nagyanyáink idejét, amikor még nem tudták megmondani...
Plusz 2 névvel is készülhetünk. ☺️
26N
14hkm
Sok sikert kedves kérdező! Nagyon szurkolok.
Azta köszönöm a sok választ!
Elnézést, hogy csak most volt időm válaszolni de elég fáradt voltam tegnap és idáig aludtam. 28..igen képzeld babavárók körében igen népszerű kifejezés ez ha nincssemmi más mondani valód kérlek ne irj ide és foglald a helyet. ezt üzenném másoknak is akik itt akarnának unatkozni. :) jó látni hogy azért vanak még páran akik fütyülnek a covidra és szívesen babáznának.
27-es köszönjük szépen, reméljük minden simám fog menni. Jöhetnek még kis kedves sztorik, imádom őket olvasgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!