Lombik előtti vizsgálatok, vajon beleférek?
Most konzultáltam az orvosommal.
Küldik a beutalókat az altatás miatti vizsgálathoz. Ez szerintetek most mennyi időt vesz igénybe? Tsh prolaktint leveszik a vért a héten a központban.
Rákszűrés 1 éven belüli kell, nekem tavasszal vették le, így az sem kell.
11. Napon vagyok és 26-27 naposak a ciklusaim. Nagyon szeretném hogy december elő hetében megvalósuljon a beavatkozás.
Szerintetek durván 2-2,5 hét alatt megtudom csinálni az altatáshoz szükséges vizsgálatokat?
A meddőségi kezelések nem fognak leállni,benne van azon kevés dolgok között amiknek mennie kell tovább.
Sokat segítene ha leírnád pontosan milyen vizsgálatok kellenek. Ha nincs köztük ciklushoz kötött vérvétel, akkor szerintem bele fogsz férni. Attól is függ, hogy Tb alapon akarod-e megcsináltatni vagy magánban. A meddőségi központba nincs lehetőség ezeket a vizsgálatokat megcsináltatni? Vagy neked kell mindent intézni?
Megkérdezhetem hogy hova jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!