Ciklus 5. napi vérvétel. Szerintetek rendben van? Ösztradiol: 790 pmol/l Prolaktin: 6,28 ng/ml FSH: 9,74 mIU/ml LH: 4,79 mIU/ml
Figyelt kérdés
Endokrinológushoz a 21. napi után megyek konzultációra.2020. nov. 6. 14:13
1/5 anonim válasza:
Rettenetesen magas az ösztradiol, és az FSH is eléggé. AMH-t nézettél?
2/5 A kérdező kommentje:
Ezek mire utalnak? Mi lehet a gond?
Nem még, de legközelebb megnézetem azt is.
2020. nov. 6. 16:39
3/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudok többet, nekem is ugyanez a problémám és jövő héten lenne konzi- ha be nem zárják az intézeteket. Ha megtudok valamit, írok.
4/5 anonim válasza:
A magas FSH egyébként petefészek kimerülést jelez, nekem a 9,5re kezdődőt mondott az orvosom. Emiatt lehet magas az ösztradiol is, de AMH mindenképp kellene mellé.
5/5 A kérdező kommentje:
Az hasznos lenne, köszi!
Remélem még én is el tudok jutni konzultációra. Nem is gondoltam ilyenre eddig, mert még 30 sem vagyok :(
2020. nov. 6. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!