Ez az 1. Clostys hónapom. Ti milyen tüneteket tapasztaltatok? Mennyi idő után lett hatása?
A ciklus 3. és 7. napja között kellett szednem, napi 1 szemet. Ma vagyok a ciklus 14. napján, egyelőre semmit sem érzek. Ovulációs tesztet csináltam vasárnap, tegnap és ma is, negatív lett mind, nagyon halvány a második csík, nem úgy tűnik, mintha ebből pár nap múlva pozitív lenne. Lehet, hogy csak később lesz ovuláció?
Azért kaptam, mert a fogamzásgátló abbahagyása után a cilkusom ugyan beállt 33-35 naposra, de nem volt ovuláció.
Nekem a 3 hós kúra alatt iszonyatosan görcsölt a hasam. Nem csak ovu idején. 16 napra lett peteérésem (uh követés szerint) mind a 3 hónapban.
De baba nem lett belőle 😓
Nem is szedtem tovább. Mert a libidóm sem volt az igazi (gondolom az időzített együttlétek miatt)
Rá 10 hónpra estem teherbe 😊
#5: Igen, azt nekem is mondta az orvos, szedek E vitamint.
Remélem használni fog idővel, az ovulációs teszt ma is teljesen negatív, nem görcsöl vagy fáj a hasam, minden olyan eddig, mint az előző hónapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!