Mennyi idő a Kaáliba az inszeminációig?
Sziasztok!
Jelentkeztünk a Kaáli intézetbe,mert 4 éve nem jön össze a baba.
Augusztusba jelentkeztünk,szeptember elején megvolt az első telefonos konzultáció,megkaptuk a beutalókat melyeknek az eredményét 2 hete elküldtük. Mennyi idő mire felhívnak vagy jelentkeznek valamilyen formában? Borzalmas ez a várakozás,legalább azt tudnák,milyenek lettek a leletek kell valamilyen gyógyszert szednünk vagy ilyesmi..
Valaki esetleg hasonló cipőben vagy aki már végigjárta ezt tudna infót adni mire kell számítani? Előre is köszönöm! :)
Esetleg aki magánba csináltatta az is érdekelne hol,esetleg ott gyorsabb-e és mennyibe került?
Szia! Mi lombikra járunk, de írok mert nem tudom, hogy a várólistában lenne e bármi különbség. Nekünk tavaly fél évet kellett várni, de azóta a kormány megnövelte a támogatást. Ezen az oldalon olvastam nemrég, hogy valaki pont az inszemről írt, és mehettek is konzultáció után hamar. Áprilisban elvetéltem, és odatelefonáltam, hogy feliratkozzak a várólistára. Doki azt mondta nem kell feliratkozni, menjünk ahogy tudunk. Igaz nekünk folyamatban van már, így nem tudom hogy ez mennyiben változtat a helyzeten.
Mielőtt magánútra mennél mindenféleképpen érdeklődj, hogy nálunk mikor mehetnétek. Covid miatt a leletértékelés telefonon történik jelenleg. Max telefonálj oda, hogy mikor tudjátok megbeszélni a leleteket a dokival, és akkor rá tudsz kérdezni a várólistára is.
2-es válaszolóval meg ne törődj inkább :-) Sok sikert kívánok!
Kedves 5-ös,köszönöm!
Nagyon sajnálom,hogy elment a baba. :(
Remélem hamarosan összejön nálatok is. :)
Nem veszik zokon,ha telefonálgatok nekik a várólista miatt? ;)
Köszi, mi most vizsgálatokat csinálunk mert a következő lombiknak is vetélés lett a vége. Mi csak márciusban vagy áprilisban tudunk újra menni a vizsgálatok miatt:-(
Főoldalukon van a tájékoztató szövegében: az elkészült leletek kiértékelése és azok alapján a terápiás terv módosítása, konkretizálása.
Én a helyedben erre térnék rá, hogy a leleteket mikor tudjátok megbeszélni. Ha már beszéltek akkor meg simán rá lehet kérdezni a dokinál majd, hogy mikor tudjátok kezdeni.
Okés,köszi. Akkor holnap délelőtt felhívom őket és rákérdezek a leletekre. ;) Jó lenne legalább azt tudni,hogy azok milyenek lettek. Amit én kiszűrök belőle az nem sok. :))
Jó sokára csinálják a lombikot..durva..
Nem szoktak ilyen sokat várni, ne ijedj meg:) 3 hónapot kell egyébként várni 2 lombik között. Úgy tudom inszeminációnál ha nem sikerül, akkor következő hónapban lehet is kezdeni. Nekünk most azért ilyen sok idő, mert 2 vizsgálatot meg akarunk csináltatni a 2 vetélés miatt, és az a sok idő most.
De ti ne jussatok ideáig:-) Remélem sikerül majd az inszem.
Kedves 8-as,köszönöm szépen az infót neked is. :) Holnap felhívom őket :)
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült,remélem minél hamarabb újra mehettek és siker lesz. :)
Ha lehet,írjatok majd hogy alakultok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!