Szeretnénk harmadik gyereket de nem jön össze. Még várni kell hogy a hormonok rendeződjenek vagy érdemes elmenni egy vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Kis kor különbséggel szeretnénk 3 gyereket. 4 hónapja szültem és gondoltuk, hogy belevágnánk megint. Viszont a ciklusom utolsó napjain van az ovulációm. 4-5 nap van a beágyazódásra. Ilyenkor ez még rendben van, vagy inkább forduljak orvoshoz? Első körben azt mondták, hogy rendben van, de nem tudom...2020. nov. 1. 15:22
11/13 anonim válasza:
8
Gratulálok! De legyen annyi benned, hogy nem pártolod a hülyeséget és nem adod a lovat más alá.
Iszonyat szerencséd volt csm után. Ezt szerintem te is jól tudod. Nagyon nagyon sokan vannak akiknek fenáll a hegszétválás..
Csak halkan jegyzem meg, hogy nekem pl hiába van 34 hónap a 2 első között még is majdnem szétnyíltam..
12/13 anonim válasza:
4 hónapja szült, de már újabb gyerek kell...🤦♀️
A gyerek nem matrica, amit gyűjteni kell.
13/13 anonim válasza:
Szálljatok már le róla!! Mindenkinek magánügye, hogy mikor szül. Nem ez volt a kérdés. Ha a természet úgy gondolja, akkor teherbe esel. Ha nem gondolja úgy, akkor meg nem. A természet okos. Az őskorban az ősasszony nem számolgatta a hónapokat a barlangban, jött a gyerek, amikor akart. A testünk működése semmiben nem különbözik az ősemberétől. Ha gyereket akarsz, majd sikerül, ha a természet úgy gondolja, hogy kész vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!