Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Most akkor nem volt peteérésem?

Most akkor nem volt peteérésem?

Figyelt kérdés

[link]

Most kezdtem az lh tesztelést. Mindig próbáltam egy időbe és már előtte órákkal nem inni. Október 18-án jött meg. Kb 28-30naposak a ciklusaim. Ezeken a teszteken egy se pozitív, de nem hogy erősödne, hanem halványabb is :/ ilyenkor mi van? Már meg volt a pm tegnapelőtt este vagy tegnap délelőtt vagy nem is volt? Tegnap délelőtt szúrt a petefészkem, de se folyás semmi. Sose használtam ilyen tesztet. 3 éve, hogy várjuk a babánkat.

A linknél be kell írni az eu -t mert csak így engedte berakni.

2020. okt. 31. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tűnik túl biztatónak. Azért próbálj meg tesztelni, hátha pozitiv lesz később. Ha 3 éve nem jön a baba, érdemes lenne orvoshoz fordulni. Ha csak az a gond, hogy nincs peteérés, azt nagyon könnyen tudják orvosolni.
2020. okt. 31. 08:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, akkor minden rendbe volt és volt peteérés is. Velem elméletileg minden rendben. Ezért sem értem ezt :/
2020. okt. 31. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy hagyjam a francba a teszteket, mert vagy kimutatják az ovulációt vagy nem. 5 hónapig teszteltem ilyen netről rendelt olcsó teszttel, egyszer volt szép pozitív, különben olyan volt, mint a tied. Aztán vettem gyógyszertárban valami drágábbat, és ugyanabból a vizeletből megcsináltam mindkét fajtát. A netes alig volt látható, a gyógyszertári meg már majdnem pozitív volt. Orvosnál is voltam abban a hónapban meg progeszteront is nézettem, volt peteérésem. Szóval azóta én inkább nem stresszelem magam a teszteléssel.
2020. okt. 31. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézték a hormonokat is? Követték ultrahanggal a peteérést? Biztosan van tüszőrepedés is? A párodat nem vizsgálták?
2020. okt. 31. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Folytasd a tesztelést. Még csak 13. Napon vagy. Simán lehet pozitív !
2020. okt. 31. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Uh-s követésem nem volt. Doki látta, hogy érik szépen a tüszőm. Hormont néztek, azt mondta tökéletes. Páromat is vizsgálták, nem tökéletes az eredménye, de a dokim szerint ígyis összejöhet a baba, szerinte még nem kell ehhez semmilyen segítség. Úgy néz ki, hogy volt egy korai vetélesem(kémiai) kinek hogy tetszik. Késett egy pár napot majd a pozi teszt ellenére is megjött. Röviden ennyi.
2020. okt. 31. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!