Lehet-e baba a dologban?
Ne haragudj, de ez nem pozitív hozzáállás. Te szimplán homokba dugod a fejed. A tények viszont makacs dolgok és hiába fognak itt ámítani, hogy valakinek így sikerült, az rád nézve a világon semmit nem jelent.
A véleményem egyébként az, hogy biztosan nem vagy terhes. Engedd el ezt a témát, ne lovagolj a korábbi sikertelensége, attól nem leszel terhes hogy sajnáltatod magad.
Nem értem miért kell bántani a Kérdezőt.. Le lehet engem is nyugodtan pontozni amiért azt javasoltam neki, hogy teszteljen..
Ez az oldal azért van, hogy az ember kérdéseket tehessen fel, nincs megszabva tudtommal valaki hányszor teheti fel akár ugyanazt a kérdést..
Azt meg végképpen nem értem, hogyha titeket ez ennyire felháborít miért veszitek a fáradtságot, hogy megnyissátok a kérdését és bepötyögjétek a rossz indulatú kommentjeiteket.. Ha nem tudod a kérdésre a választ vagy hülyeségnek tartod, akkor ugord át, nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy válaszold meg, nem muszáj.. Nem azért hozták létre ezt az oldalt, hogy egy szegény emberen vezessétek le a feszültségeteket aki felmert tenni egy kérdést egy olyan oldalon ahol kérdéseket lehet feltenni.. Inkább tegyétek rendbe magatokat és gyűrjétek le azt a magánéleti/önértékelési problémát amitől ennyire megkeseredettek és rosszindulatúak vagytok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!