Lehet baba a dologban?
Figyelt kérdés
2 hete késik, viszont hét elején csináltam tesztet ami negatív lett. Azóta folyásom van és egyre több. Mensinek jele nincs. Se mellfájdalom. Se görcs. Hetekkel ezelőtt voltak alhasi fájdalmaim. Meg néha néha picit fáj aztán el is múlik perceken belül. Mivel Pcos, és pm alul működés, így nehezebb az esély nekünk a babára. De egyik ismerősöm pm problémák miatt negatívat tesztelt hónapokig, és a közel 4.hónapban lett egy halvány pozitív tesztje. Olvastam olyat, hogy pm alul-felül működés esetén lehet negatív a teszt terhesség esetén. Igazából nem vagyok rá görcsölve a babára, csak jó lenne tudni, ha nincs is semmi miért nem jön meg. Pcos miatt sokat kimaradt, de ez rendszerezve lett és most furállom hogy késik de mégis negatív a teszt... Ez a legrosszabb mikor se mensi se baba...2020. máj. 2. 12:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne éld bele magad. Mondani mindenki mondhat mindent, olvasni is lehet mindent, de ha negatív a teszt, akkor nincs hcg a vizeletedben. Szerintem a betegséged miatt nem jön meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolnék inkább
2020. máj. 2. 12:48
3/4 anonim válasza:
Szerintem is a betegség miatt van. Én is Pcos vagyok,de nekem okozott már halvány pozitív tesztet a ciszta. Örömmel mentem orvoshoz erre kiderült, hogy csak egy hatalmas cisztám van a hányingerem meg amiatt volt,hogy folyadék volt a hasüregemben. Most is van egy halvány pozitív tesztem,de már egyáltalán nem merem beleélni magam abba,hogy babánk lesz. Már az is furcsa,hogy úgy pozitív,hogy menszi előtt vagyok
19 nappal. Szerencsés vagyok egyébként,mert van már egy gyerekünk,aki az első hónapban megfogant,de a 2. nagyon nem akar jönni. Már csak akkor fogom elhinni, hogy terhes vagyok,ha ultrahangon is látom.
Kívánok neked minden jót! Biztosan össze fog jönni. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. máj. 2. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!