Lombikosok ti nem féltek, hogy rákot okoz a kezelés?
Én sokat olvastam a neten amikor 5.inszemináció után megkaptuk a papírt, hogy irány a lombik. Én is több oldalon találkoztam olyannal, hogy aki lombikon vesz részt nagyobb eséllyel lehet mellrákos, így érdemes szűrővizsgálatra járni.
Amit 13-as ír: "Ha valakinek csak lombikkal lehet gyermeke ugy gondolom, h vallalja a kockazatot." ezzel egyet tudok érteni. Ha igaz amit olvastam, arra gondoltam hátha nem így lesz. Sajnos egyébként is előfordulhat, szűrővizsgálatra egyébként is járni kell.
Akik dohányoznak, náluk is nagyobb a rák esélye vagy, akik durván elhízottak. Mégis él az emberiség és nem hal meg minden dohányos vagy elhízott rákban. Náluk is magasabb a rizikó mégsem mész oda provokálni!
Nyilván úgy mentünk bele, hogy vállaltuk a kockázatot bármi lesz, de ez bármelyik téged nőre igaz. Van, aki a szülőszobán hal meg, de így még élni sem érdemes vagy kimenni az útra, mert nagyobb eséllyel ütnek el, mintha a lakásban ülnél nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!