Lombikosok, van akinek segített az Ivig, vagy smoflipid, vagy szteroidos kezelés?
Figyelt kérdés
9 lombikon vagyunk túl, egyszer sem volt pozitív tesztem. Minden vizsgálat negatív, még a fentieken gondolkodom.
Köszi a válaszokat!
2014. jún. 18. 21:43
1/9 anonim válasza:
Miért kell a lombik? Ezeket a kezeléseket nem ismerem, pedig nekem is volt 8 lombikom.
2/9 A kérdező kommentje:
Méhen kívüli terhességek miatt nincs petevezető. Minden más szuper jó, még immunológiai vonalon próbálunk valami okot és kezelést keresni.
2014. jún. 19. 07:54
3/9 anonim válasza:
Értem. Akkor előbb legyen meg az immunológiai nvizsgálat, utána érdemes tovább gondolkodni. Valami gond biztos van még.
Inzulint néztek?
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az összes vizsgálaton túl vagyunk ami szóba jöhetett. (Hormonok, ir, immun alap panel, hematológia, endokrinológia, laktóz - glutén teszt) pici eltérések vannak, de gyógyszerrel be vagyok állítva, normál az eredmény.
2014. jún. 19. 13:40
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen volt nálam és férjemnél is, minden rendben ott is. A 3. sikertelen IVF után javasolt vizsgálat.
2014. jún. 28. 06:24
7/9 anonim válasza:
Nekem most volt a 7. beültetés,2x volt emelkedett a hcg a vérben.Most kaptam szteroidot,ebben bízunk.Én is csak hallottam egy sorstárstól,hogy neki ezzel sikerült sokadik alkalommal és megemlítettem az orvosomnak,aki nem tiltakozott ellene,úgyhogy most elég sokat szedek belőle.Lehet benne valami....
8/9 A kérdező kommentje:
Szia, melyiket kapod és milyen dózisban?
2014. jún. 29. 19:48
9/9 anonim válasza:
Metypredet szedek.Mindenképp szokták adni a BMC-ben a punctiótól 4 napig napi1x 16mg-osat,de most én szedtem már előtte kb 10 nappal is,és a beültetés után is kb.a6-8.hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!