Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akik sokáig vártak az első...

Akik sokáig vártak az első babára (min. 2 év), mi hozta meg végül a sikert?

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
8# Gratulálok... Igazi kretén vagy...
2021. febr. 20. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia nem tudom hogy aktualis e a kerdes meg.

En a parommal 6 eve nem vedekeztunk.

Egyszer sem voltam terhes.

Kezdtem is megijedni hogy gond lehet. Jartam a dokikat mindenki ossze visssa beszelt.

Aztan hagytam..

Nem szedtem semmit.

Kitoroltem a fejembol hogy valaha babam lessz termeszetes uton. Aztan most karacsonykor megkaptuk eletunk legcsodasabb ajandekat egy pozitiv teszt azota 14 hetes kismama vagyok :)

Semmit nem szedtem semmit nem csinaltunk maskepp csak elengedtuk a baba temas dolgot :)

2021. febr. 21. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

3 évig próbálkoztunk, közben mindenféle kivizsgálás megtörtént, nem volt semmi olyan komoly probléma, ami indokolta volna a sikertelenséget. Több Closty kúra volt eredmény nélkül, már készültünk a meddőségi központba.

Utána új kapcsolatban a 3. hónapban teljesen váratlanul sikerült. Akkor még vitamint sem szedtem.

2023. aug. 25. 00:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Elengedtük,hogy nekünk nem lesz utazunk stbstb.munkahelyváltás

Pontosan misem tudjuk

2023. aug. 26. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

8

Lehet.

De nincs is miből eltartanod a gyereket. Vagy anyád nyakára szülsz.

máj. 18. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Most látom ezt a kérdést a kiemeltek közt. Pontosan azóta próbálkozunk,mikor ezt kiirtad.

2020 szeptembere....tehát lassan 4 éve...semmi se hozott sikert...sem a mütétek,sem a gyogyszerek, sem a vitaminok, sem az inszem, sem a lombik....beletörödtünk.

máj. 19. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!