Akik sokáig vártak az első babára (min. 2 év), mi hozta meg végül a sikert?
Szia nem tudom hogy aktualis e a kerdes meg.
En a parommal 6 eve nem vedekeztunk.
Egyszer sem voltam terhes.
Kezdtem is megijedni hogy gond lehet. Jartam a dokikat mindenki ossze visssa beszelt.
Aztan hagytam..
Nem szedtem semmit.
Kitoroltem a fejembol hogy valaha babam lessz termeszetes uton. Aztan most karacsonykor megkaptuk eletunk legcsodasabb ajandekat egy pozitiv teszt azota 14 hetes kismama vagyok :)
Semmit nem szedtem semmit nem csinaltunk maskepp csak elengedtuk a baba temas dolgot :)
3 évig próbálkoztunk, közben mindenféle kivizsgálás megtörtént, nem volt semmi olyan komoly probléma, ami indokolta volna a sikertelenséget. Több Closty kúra volt eredmény nélkül, már készültünk a meddőségi központba.
Utána új kapcsolatban a 3. hónapban teljesen váratlanul sikerült. Akkor még vitamint sem szedtem.
Elengedtük,hogy nekünk nem lesz utazunk stbstb.munkahelyváltás
Pontosan misem tudjuk
8
Lehet.
De nincs is miből eltartanod a gyereket. Vagy anyád nyakára szülsz.
Most látom ezt a kérdést a kiemeltek közt. Pontosan azóta próbálkozunk,mikor ezt kiirtad.
2020 szeptembere....tehát lassan 4 éve...semmi se hozott sikert...sem a mütétek,sem a gyogyszerek, sem a vitaminok, sem az inszem, sem a lombik....beletörödtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!