Mit tehetnék többet?

Figyelt kérdés
Sziasztok!2 spontán vetelesem volt már,4,illetve 4,5 hetesen kb. Mind a kettő ki tisztult rendesen,vervetelek,hormonok stb,minden rendben! Van egy gennyes mandulam amit jovohonapban fognak ki műteni. Szerintetek okozhatta ez a problémát? Mit tudnek tenni ennek érdekében,hogy ne veteljek el többször. 1 év alatt kétszer lettem terhes. Korai minden hónapot végig próbálkozni így spontán után? Nőgyógyász szerint probalkozzunk. Nos nemtudom már mitevo legyek.:( 23/L
2020. szept. 13. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Jó lenne tudni mit nézettél, it értesz vérvétel alatt? A hormonsor oké, de azért vannak még dolgok emellett (cukor, inzulin, prolaktin, immunbetegségek, kromoszóma-rendellenesség benned vagy a partneredben, rossz spermakép, stb.).

A mandula tuti nem segít a dolgon, gondolom azért veszik ki mert már elég krónikus és nem csak 2 évente begyullad influenzaszezonban.

Lehet az életmód miatt rossz minőségű petesejt képződik... ezeregy oka lehet. Ha a nőgyógyász nem partner a beszélgetésben és rátok hagyja a dolgokat, keresnék egy másikat, meg egy endokrin dokit is a biztonság kedvéért.

Azért a mandulaműtét után szerintem kihagyhattok egy hónapot, neked sem árt a pihenés, és lehet még a hormonjaid is összekuszálja rövid időre.

2020. szept. 13. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem voltak ezek a vizsgalatok,parom egyenlőre meg nem vizsgaltatta ki magát. Pedig bíztam benne,hogy állandó Jellegű gyulladás miatt Lesz ez a sorozatos veteles...
2020. szept. 13. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A 4 hetes vetélés kb semmi... Tudom h rosszul esik, de az annyi h elindult valami, de mégsem sikerült megrapadnia stb, így megjött a vérzés.

A nők többségénél többször van ilyen. Csak nem tesztelnek a mensi előtt, vagy aznap mikor megkéne jönnie....

2020. szept. 13. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok is van ebben is,nos akkor a második is kemiai volt. Kiderült végül...:(
2020. szept. 13. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!