Haszontalannak érzem magam. Mit tehetnék, hogy többet tudjak segíteni a férjemnek és elmúljon ez az érzés?
Ennyi munka után még naplopónak érzed magad? Hát elég érdekes a gondolkozásod.... gyorsan verd ki ezt a fejedből. Még ha veszélyeztetett lennél és csak wc-re kelhetnél fel akkor sem lenne rá okod hogy iyg érezd. Sok kismama van igy, iylenkor ha nincs segitség a férj csinál mindent háztartást vezet stb. Szóval örülj hogy nem ebben a helyzetben vagy.
Gondolom fontosabb a baba mint bármi más igy neke dannyi a dolgod hoyg rá vigyázz. Mi volt a probléma hogy azt mondták hogy nem elhet természetes úton? Örülj neki hogy ilyen szerencsések vagytok hogy sikerült mégis.
Valamivel biztosan tudsz kedveskedni neki. Mikor hazaér, engedj neki fürdővizet, főzd a kedvencét vacsorára, ha szereti a süteményeket, akkor süss neki.. Én nem ismerem, de biztosan lehet valamivel a kedvére tenni! Gratulálok nektek a babához, egyébként abban igaza van, hogy jobb ha vigyázol magadra, szerintem sem ő, sem te nem tudnátok megbocsájtani magatoknak, ha történne valami.
32h km
Köszönöm a válaszokat!
A sütés, főzés megvan mint kedveskedés, de ezt is kevésnek érzem. Pedig értékeli, hogy egy-egy nehéz nap után este terülj-terülj asztalkám várja.
Tudom, hogy hülye vagyok, de világ életemben stramm csaj voltam, aki ha kellett kaszált, ha kellett betont kevert, fát hordott, nem vagyok én ahhoz hozzászokva, hogy azt nézzem ahogy más dolgozik. Sosem tudtam megülni a fenekemen. Amikor bekerültem főiskolára, akkor is külön tudományos munkát végeztem, kerestem munkahelyet, mert úgy éreztem, hogy naplopás, hogy míg (akkor még csak) párom/vőlegényem dolgozik, én csak főiskolára járok. És most nehéz, hogy kímélve vagyok. Persze élveznem kellene, és tudom, hogy vigyázni kell a babánkra, mert hatalmas ajándék ez az élettől. (Egyébként a problémám okára nem jöttek rá, de egyszerűen 4 éve nem menstruáltam egyáltalán, gyógyszerekkel sem tudták előidézni sem a menszeszt, sem a peteérést, pedig minden vizsgálatom jó volt, se szervi, se hormonális, se anyagcsere gondot nem találtak. Sem nőgyógyász, sem endokrinológus nem talált magyarázatot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!