3.napi menstruációs eredmények,esetleg aki ért hozzá megnézné jók-e?
Sziasztok!
Megtudná valaki írni jók-e a mensim 3.napi hormomvizsgálatom eredményei?
Köszönöm :)
Prolaktin 270,5mIU/L
Progeszteron:86,6nmol/L
follikuláris fázis: 0,98-4,83nmol/L
luteális fázis: 16,40-59,02nmol/L
posztmenopauza: <0,25-2,48nmol/L
1.trimeszter: 15,04-161,35nmol/L
2.trimeszter: 61,72-144,05nmol/L
Én ebből semmit nem szűrök ki..hátha más benne van már. :)
Van egy 5 éves gyerekem,ha ez számít valamit,nem tudom.
Biztos a menzeszed 3. napján volt ez?
Ciklus első felében nem lehet ilyen magas a progeszteron, csak ovuláció után.
Igen a 3.-napon. Nem tudom az befolyásol e valamit hogy 31-41 naponta jön meg.. átlag 36.
Azt mondta rendben van..ennyit.
Ja és még annyit nem írtam, hogy closty-t szedek 3 hónapja 2db-ot ugye amikor megjön első naptól 5. napig.
De ez baj ha magas?
Hmm én akkor ezt nem értem,akkor hogy eshettem teherbe előtte? Vagy ez változik? Közbe ugye megnézték a páromat is neki profertilt kell szednie,mert kevés a jól mozgó spermája,de azóta javult már neki is,de még mindig semmi.. :(
De nekem nem mondtak semmit..akkor ezekszerint várhatunk a csodára. Na akkor megyünk tovább.. :(
Ez minden hónapban is más tud lenni, évek alatt aztán meg pláne.
Egyébként nem vagy terhes véletlenül sem? Teszteltél?
Jaa hát igen végülis változhat,főleg szülés után pláne hormonok meg minden felborul.
Sajnos nem,majd most megyek újra ha megjön,mert bejelentkeztünk a kaáli intezetbe és oda friss kell. Na majd megírom ha meg lesz az új eredmény akkor. :) Szurkoljatok hogy az akkor jó legyen. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!