Inszeminációnak mik a feltételei?
Figyelt kérdés
Mennyi idő amíg eljutunk a beavatkozásik, és mi a menete, hogyan zajlik maga az inszem.2020. aug. 29. 15:13
1/3 anonim válasza:
Egyedül álló nő vagy házaspárnak?
2/3 A kérdező kommentje:
házaspár, tavaly volt egy vetélésem, és azóta sem sikerült. Voltam már különböző vizsgálaton, mthfr mutációban heterozigóta vagyok., de nálam más nincs. Páromnál sperma morfológia hiba van, erre vitamint szed
2020. aug. 29. 18:11
3/3 A kérdező kommentje:
Szia, pont mi is ebben a cipőben járunk, és én is ezen gondolkodom bejelentkezönk inszemre, minden vizsgálat meg van, csak azt nem tudom hogy így be tudok-e jelentkezni egyből inszemre magánba, mert már nincs erőm várni megint mindenre
2020. szept. 17. 08:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!