Lombikosok! Mennyi lombikon vettél részt? Hanyadikból született gyerek? Ha volt vetélés, akkor mennyi?
Köszönöm, nem alacsony, csak volt mar ket vetelesem, es nem tudom, megnyugodhatok-e.
Et+15-nel 3 napos embriokkal 1200 lett. Nagyon örülök neki, csak félek elhinni.
Neked azóta sikerült?
Gratulálok neked! Tudom mit érzel sajnos:-( Remélem most minden jól alakul majd. Pont ezért írtam augusztusban ezt a kérdést, hogy legyenek pozitív történetek, hogy erőt tudjak meríteni belőle.
Nekünk azóta nem volt újabb lombik. Augusztusban derült ki, hogy üres a petezsák. 4 hétig szenvedtem itthon, hogy hátha kitisztul magától, de végül műtét volt 2 hete. Most arra várunk, hogy mehessünk vizsgálatra. Újabb lombikra nem szeretnénk menni, amíg pár vizsgálat nincs meg.
Te volt kivizsgáláson a 2 vetélés miatt?
Nem, mert azt mondtak, hogy kettonel meg nem kell es spontan ciklusok voltak.
Ennek ellenere el akartam menni lombik elott, meg is volt az idopont, de nekem meg azt mondtak le a virus miatt. Aztan valahogy azon kaptam magam, hogy mar stimulalnak is lombikhoz...
Szoval most izgulok, de nagyon jo minoseguek voltak az embriok, bizok bennuk.
Szia! Mi a Kaáliban kaptunk egy listát, hogy többszöri vetélésnél milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatni.
Itt leírtam ami a papíron volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetel..
Ezenkívül kromoszomóvizsgálatot csináltak a Kaáliban.
Listáról már mind meg lett csináltatva az első lombik után, decemberben majd az Nk ölősejtes vizsgálatot csináltatjuk még meg.
Köszi!
Akkor eddig semmi nem derült ki nálatok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!