Kérnék egy kis segítséget milyen vitamin kell ami segít hogy meg foganyon a baba? Meg hogy milyen ételeket egyek? Meg hogy az baj ha 74kg vagyok?
Nem tudjuk, baj-e, attól függ, milyen magas vagy. De amúgy szimplán a túlsúly nem akadálya a fogantatásnak, csak ha a túlsúly valamilyen hormonproblémának a tünete, és akkor a hormonproblémát kell kezelni.
Elég multivitamint szedni, bármi mást csak akkor, ha specifikus problémád van. E- és D-vitamint szokták ajánlani mint fogantatás-elősegítő vitaminok, de akkor azt a partnered is szedje. Babatervezéskor plusz folsavat érdemes szedni, de az nem a fogantatást segíti, hanem a baba egészséges fejlődését, ha már megfogant.
Inofolic italport szokták még javasolni, de az elég drága.
Úgy tudom úgy kell írni, hogy megfoganjon.Nem az ételektől, vitaminoktól leszel terhes hanem a rendszeres szexuális élettől.Amúgy az országban zömében(állítólag) D vitamin hiányosak az emberek, szóval a d vitamin szinted ha megnézeted és kevés azt jó szedni.Egy csomó terhességet tervezős vitamin van, most a femibion jut eszembe először, meg a Jutavitnek is van valami, de gyógyszertárban segítenek választani.Egyél egészséges ételeket,szexeljetek sokat aztán ennyi.
Az, hogy a 74 kg sok e magasság kérdése is.160cm magassághoz sok, 185cm meg valószínűleg jó.
Az a lényeg, hogy ti nagyon tudtok.. A kérdező segítséget kér és egyből megy az oltogatás. Tiszta vicc.. Egyébként meg Kedves kérdező nagyjából leírták az okosok🤣, hogy milyen vitaminok szükségesek és természtesen sok sex, sex, sex!
Én szedtem folsav(inofolic), D vitamint. Valamint palástfű és cickafarkfű teát ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!