Milyen vitamin segítségével tudnám fokoznia tanulást?
Figyelt kérdés
Már évek óta dolgozom. Mostanában feltűnt, hogy feledékeny vagyok. Mivel régebben jó tanuló voltam, így arra gondolok, hogy talán vitamin hiányom lehet, illetve a stressz okozhatja.
A munkahelyemen adódott egy nagyszerű továbbképzési lehetőség. Ehhez viszont el kell végeznem egy néhány hetes intenzív tanfolyamot cégen belül. Ha ez sikerüle akkor jelentősen nőne a fizetésem...
Milyen vitamint, táplálék kiegészítőket kellene szednem, hogy fokozhassam e tanfolyam elvégzéséig a tanulási folyamatokat?
27F
2016. jan. 16. 08:11
3/7 anonim válasza:
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt. olajos magvakat, halat, és mozogj sokat friss levegőn, aludd ki magad minden nap.
5/7 anonim válasza:
A kokain drága, speed, de valami tiszta, különben megszívod. Pár hétig el lehet ezen lenni és éhes se leszel, bejön az ára, amit a kaján spórolsz, a kokainról ez nem mondható el.
6/7 A kérdező kommentje:
Valami kevésbé illegálisra gondoltam. :)
2016. jan. 16. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!