21.napi vérvételnel magas osztradiol?
Kinek mit mondott ra a dokija? Nem sokkal, de a felso hatar felett van az értékem. 750 helyett 1009.
Dokihoz meg bő honap mire idopontom van... neten irnak ezt is azt is. Gondoltam hatha van itt valaki aki mar a dokin túl van ilyen értékkel.
Szia!
Nekem is így volt. 907 lett az eredményem. De nekem menstruációs problémám is volt, nagyon megvastagodott tőle a nyálkahártyám, hatalmas darabos volt mikor megjött.
Végül kiderült, hogy cukros vagyok és valószínűleg az borította fel a hormonokat. Szedem a Merckformint, diétázom, az utolsó menzeszem már jobb volt sokkal, valószínűleg csökkent az ösztrogén is :)
Vizsgáltak még másra is? :)
Azta. Na erre nem is gondoltam! Köszi, hogy irtal. IRes vagyok,mar par honapja diétázom, es fogyok is. Egyelore kontrol nem volt. Nekem vannak ciklus problemak is. Bar nekem a verzes nem volt veszes soha. Na akkor hatha a kovetkezo kontrollra mar jobb lesz az eredmeny!
Koszi!
Nekem is mindig 1400 körül volt, de volt, hogy 1800 is volt es ciklus végére majdnem 20 mm-es nyalkahartyam volt mindig. Állandóan vereztem en is. Nem tudta az okat megmondani senki.
3* estem teherbe, eloszor clostival, de elment a baba, masodjara is clostival, o megszuletett, harmadjara spontan, vele most vagyok terhes.
Kb. 12 éve magas ciklus 2. felében az osztradiol szintem, hiaba szedtem progit is pluszban, semmit nem segitett a verzesprobleman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!