Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Férfiaknak csinálnak spermaviz...

Férfiaknak csinálnak spermavizsgálatot anélkül is, hogy a nőt vizsgálnák?

Figyelt kérdés

A férjemnek volt egy betegsége és akkoriban kevés volt neki a spermium, azt mondták kevés az esély arra, hogy ebből spontán baba legyen.

Ez nem velem volt és azóta 10+ év eltelt, úgy hallottam, hogy pár év alatt is ennél a betegségnél javulhatnak, sőt vissza is állatnak az értékek normálisra.

Most szeretnénk próbálkozni a babával, velem elvileg nincs gond, de persze tudom, ezt nem igazán lehet tudni, de látszólag semmi és nyilván azért járok dokihoz, amikor kell.

Na szóval tudom, hogy 1 évet szoktak javasolni, de ennek a dolognak a tudatában vajon megcsinálnák férjemnek a vizsgálatot? Ő azt mondta régen úgy csinálták, hogy a nőt is vizsgálták, de én még nem szeretnék egyelőre mindenféle kivizsgálásra menni, majd csak ha nem jön össze már egy ideje.

Lehet buta a kérdés, ne haragudjatok!

2020. aug. 13. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Hát...nő legfeljebb a sperma előteremtéséhez kell...bocs...
2020. aug. 13. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Synlabban csinálnak, nem kell magyarázkodni. Bementek kértek dobozt, megkérdezitek mennyi idő alatt kell vele beérni és utána kifizetitek. Pár ezer forint.
2020. aug. 13. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Magánban minden további nélkül megcsinálják.
2020. aug. 13. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
2020. aug. 13. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Magánban simán.
2020. aug. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!