Spermavizsgálat eredményben segítség?
5 napos megtartóztatás utáni anyagból:
Elfoly. idő: 30 perc
Ph:8
Össz mennyiség:3,5ml
Spermium conc: 25mill/ccm
Össz spermiumszám:87,5mill
Motilitás: progr. motil:5%
nem progr.motil:40%
amotilis:55%
WHO 5
Kis valószínűséggel okozhat terhességet..
Ilyen eredménnyel esetleg tapasztalatok?
Profertil-t kell szednie a páromnak.
A mennyiség, a sperma szám okés.
De csak 5% mozog jól, ami nagyon kevés.
Nekem volt a papiron max/min érték is...
De az utolsó mondat elmondja amit el kell, mégha nem is jó dolgot .
Az összes szám, csak statisztika, egyetlen spermium is elég a megtermékenyítéshez, így persze összejöhet.
Ugyanakkor _jelenleg_ a megtermékenyítésre csekély vagy méginkább elenyésző az esély.
A felírt gyógyszert ki kell próbálni, és megnézni, hogy mennyit segít. Lehet semmit, lehet sokat.
Sajnálom, most a gyógyszerben kell bíznotok és követni a doki javaslatait.
Ha nálad rendben vannak a dolgok, akkor lehet a szerencsében bízni .
Vagx Lombikozni,
De persze a doki mondja meg, ez a részemről csak vélemény, nincs képzettségem.
(Nálunk az asszonynál volt gond, de azt belátható időn belül sikerült helyre állítani. Ettől függetlenül még az elej N bemérettettünk engem is )
Nálunk nálam kezdtük,de minden ok. Én nem is gondoltam volna h ekkora baj lehet egy férfinál is. Vagyis inkább úgy írom h pont nálunk is. Úgy nem gondoltam bele sose. Hát mindegy majd lesz valahogy.
Nálatok akkor minden rendben lett? Lett azóta család? :)
Igen, egyre több a férfiaknál a probléma, csak persze a köztudatban nincs benne, mert a női oldal sokkal komplexebb, sokkal több minden mehet félre. (no meg a férfiúi büszkeség persze....)
Nálunk nemrég megfogant a kicsi, most épp konstans másfél hete van rosszul a feleségem vele... (első trimeszter)
Ha nálad minden rendben, akkor - ha majd tényleg lombik is lesz belőle -, legalább a bonyolultabb rész könnyebben mehet. (beágyazódás és társai)
Nahh gratulálok :) Hát nekem már van egy előző kapcsolatból gyerek,úgyhogy kitartás a párodnak :)
Hát igen azzal nem lenne úgy gond,de jobb lenne természetes úton. Na majd lesz valahogy. Köszönöm a válaszaidat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!