Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Átjárhatósági után kinek...

Átjárhatósági után kinek mikor múlt el a hasfájása?

Figyelt kérdés

Tegnap este volt Hycosym. Alig tudtam aludni éjjel a fájdalomtól :( És most is ébren vagyok 2 órája, csak háton tudtam feküdni mert nagyon fáj, de már így se jó. Gondoltam rá, hogy beveszek egy Flectort.

Nem, nem vagyok nyafogós, 2x szültem már, de ez most tényleg eléggé fájt :/

Nektek mikor múlt el fájdalom? A doki szerint ma már élhetnénk házaséletet, bár nem értem hogy gondolta😅

2020. aug. 12. 06:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem kb 2 hétig fájt utána. Én táppénzen is voltam, mert ülve még rosszabb volt. Hátha neked hamarabb elmúlik, kitartást!
2020. aug. 12. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem voltak ilyen fájdalmaim. Másnap még enyhén éreztem, de semmi extra. Vegyél be gyógyszert!
2020. aug. 12. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem fájt.
2020. aug. 12. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vegyél be gyógyszert! Nekem kb 2-3 nap volt utána, ami nem is igazán fájdalom volt, hanem inkább ilyen "érzem, hogy megpiszkálták a hardvert" jellegű érzés volt.

Érdekes a házasélet dolog, nekem azt mondta a doki, hogy legalább 2-3 napig nem szabad. De nem is volt kedvem, mert még akkor vérezgettem utána.

2020. aug. 12. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 😊

Mindenkinek ment a zöld. Úgy látom, hogy mindenkinek másképp van :)

Akkor még ezek szerint a 2 hét is belefér. Vettem be Flectort reggel is, így elviselhető.

Jobb oldalon volt letapadásom, szóval a vizsgálat is viszonylag fájt sajnos, de öröm az ürömben, hogy így mindkettő átjárható :)

2020. aug. 12. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor ezért is lehet a különbség. Nekem mindkettő átjárható volt, semmi gond nem volt. 🙂 De az jó, ha már neked is okés! 🙂

Négyes voltam.

2020. aug. 12. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: nekem is letapadásom volt. Nekem műtét is kellett miatta. Nekem azt mondta a doki, hogy azoknak fáj jobban a vizsgálat akiknél valami baj van.
2020. aug. 12. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!