Van itt olyan akinek PCOS-e van és IR, mellette még
túlsúlyos is, mégis sikerült teherbeesnie?
Figyelt kérdés
Próbálom tartani a diétát és fogyni is, de vannak napok, amikor egyszerűen nem megy. :(
Ettől még vajon sikerülhet?
Jelenleg 35 kiló felesleg van sajnos rajtam,de már fogytam 15öt,szóval azért nagyjából tartom, amit kell.
2020. aug. 8. 17:06
1/6 anonim válasza:
Engem nem érint a dolog, de unokatestvéremnek ez volt. Ő nagyjából tartotta a diétát + metformint szedett, így 4 év alatt sikerült neki. Utána GDM-es lett (tulajdonképpen előtte is az volt, csak ugye a metformint abba kellett hagynia), onnantól kezdve nagyon szigorúan diétázott, mert nem babra ment a játék.
2020. aug. 8. 17:10
2/6 anonim válasza:
Van egy barátnőm, papírja nincs ezekről, de a tünetei alapján szinte 100% a pcos és az ir is, emellé 120kg a 165 centihez. 3. hónapban teherbe esett, diéta és gyógyszer nélkül.
2020. aug. 8. 17:15
3/6 anonim válasza:
Nekem sikerült teherbe esnem a 2. hónapban, bár én már vagy 8 éve diétázom nem csak IR-re, hanem gluténra, tejre és még egy pár dologra. 130 kr-ról fogytam 80 kg-ra, de sajna visszajött 20 kg, majd mielőtt teherbe estem újra összeszedtem magam és lement 10 kg. Cisztáim már nincsenek "csak" az egyik petefészkem van megnagyobbodva. Ciklusom is nagyjából rendeződött az évek alatt. Ja és nem szedtem semmilyen gyógyszert (pl metformin) csak a diéta és mozgás segített. Amúgy fel voltam készülve lelkileg, hogy nem fog hamar összejönni vagy esetleg egyáltalán nem sikerül, aztán elég hamar jött a nagy meglepi. 25 hkm
2020. aug. 8. 23:11
4/6 anonim válasza:
1. baba azonnal sikerült.
2. baba fél éven belül.
Most a harmadikat próbáljuk, első hónapban vagyunk.
100kg vagyok, a diétát mondjuk 2/3-ában tartom, de már hosszú évek óta, a sport viszont nem az életem része.
2020. aug. 8. 23:26
5/6 anonim válasza:
Jelen.
Elsőnél nem tudtam, h ez a probléma van, Első hónapban sikerült, a kezeletlenség miatt koraszülött lett a fiam. A másodikra 2 évet vártunk, időre született, kezelt volt a betegség a terhesség alatt.
Harmadiknál nem tartottam semmit, véletlenül sikerült, elvetéltem.
Negyedikkel vagyok várandós, kezeljük, második trimeszterben vagyok, nagyon odafigyelek.
Túlsúlyom az van.
2020. aug. 9. 08:58
6/6 anonim válasza:
Teljesen kezeletlenul,200as 60 perces inzulin ertekkel (ez egy egy eves leletem,azota valoszinuleg romlott is), most 5 honapos terhes vagyok. Tulsulyom is van, olyan 20-25 kg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!