Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogorbe jo megis negativak az...

Hogorbe jo megis negativak az ovutesztek?

Figyelt kérdés
Rettento hosszuak a ciklusaim, igy gozom sincs mikor kéne tesztelni,de minden nap ellovok egyet,megis negativ, pedig ovu napjan is csinaltam. 10es erzekenyesegu,baratnom javasolta neki mutatja. A hogorbem szépen igazolja az ovut. Miert van ez? Hormonjaim rendben. Nem az elso fajta teszt, es nem ma kezdtem, megsem tudok rajonni mi lehet a bibi
2020. júl. 27. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az a rettentő hosszú ciklus? Ha tényleg annyira hosszú, akkor kötve hiszem, hogy a hormonjaid rendben lennének, valami baj biztos van.
2020. júl. 28. 06:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Rettentő hosszú ciklussal nem méricskélni kéne hanem orvoshoz menni.
2020. júl. 28. 07:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal, teljes hormonkep tokeletes. Pont. Nem ez volt a kérdésem,neharagudjatok
2020. júl. 28. 07:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Pedig idetartozik, mert a hőgörbe önmagában csak picivel több, mint a nulla, de közel sem annyira biztos, mint amennyire vallásos áhítattal használják. Én teljesen lapor görbe mellett lettem terhes úgy, hogy egyébként általában kijött a hőgörbén.

Ha negatív az ovuteszt, akkor vagy a teszt nem elég érzékeny, nem jól használod (ovutesztelni délután vagy este kell), de simán lehetnek anovulációs ciklusaid. Hogy egyszer jónak tűnt a hormonpanel, az sem igazol semmit (bár azt sem tudom, hogy ilyen esetben egyáltalán hogy nézik, hiszen azt pontos időpontokban veszik le)... Senki nem akar bántani, de a hosszú ciklus gond, ott valami probléma van a háttérben. Ha nem jön a baba, akkor ne ovutesztelj meg hőmérőzz, hanem normális endokrinológust keress.

2020. júl. 28. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Mutatsz görbét?

Amúgy lehet rövidebb a csúcs és pont sosem kapod el. Minden nap tslesztelsz? Mert amúgy nem ovu napján, hanem előtte 36 órával pozitív a teszt.

2020. júl. 28. 08:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat, nem szerettem volna ellensegesnek tunni. Kb mar egy jobb auto arat orvosokra koltottem. Ezeken a korokon tul vagyok. Koszonom,hogy pribaltok segiteni,de annyi endokrinolugasnal jartam, es sosem talaltak olyan panaszt, ami ezt indokolna.
2020. júl. 28. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálattal olvasom, de komolyan, így megértem :(
2020. júl. 28. 09:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!