Hogorbe jo megis negativak az ovutesztek?
Pedig idetartozik, mert a hőgörbe önmagában csak picivel több, mint a nulla, de közel sem annyira biztos, mint amennyire vallásos áhítattal használják. Én teljesen lapor görbe mellett lettem terhes úgy, hogy egyébként általában kijött a hőgörbén.
Ha negatív az ovuteszt, akkor vagy a teszt nem elég érzékeny, nem jól használod (ovutesztelni délután vagy este kell), de simán lehetnek anovulációs ciklusaid. Hogy egyszer jónak tűnt a hormonpanel, az sem igazol semmit (bár azt sem tudom, hogy ilyen esetben egyáltalán hogy nézik, hiszen azt pontos időpontokban veszik le)... Senki nem akar bántani, de a hosszú ciklus gond, ott valami probléma van a háttérben. Ha nem jön a baba, akkor ne ovutesztelj meg hőmérőzz, hanem normális endokrinológust keress.
Mutatsz görbét?
Amúgy lehet rövidebb a csúcs és pont sosem kapod el. Minden nap tslesztelsz? Mert amúgy nem ovu napján, hanem előtte 36 órával pozitív a teszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!