Missed ab után kinek mikor sikerült teherbe esni?
Figyelt kérdés
2 év eltelt missed óta, próbálkozunk azóta,voltam vervetelen minden oké, nőgyógyászati vizsgálatokon is minden rendben akkor miért nem jön össze? Valami vitamint tudtok ajánlani esetleg ami hozzá segítene? 26 éves vagyok. Szeretnek fiatal anyuka lenni de kezdem feladni elmegy a kedvem minden hónap után hogy megint nem sikerült.. Elsőre össze jött 2 éve, most miért nem sikerül? :/2020. júl. 27. 11:28
1/5 anonim válasza:
7. Hónapban. Igaz 2 hónap szünetet tartottunk műtét után. Decemberben műtötték, és júliusban lettem ismét terhes. Mi pont ovukor voltunk együtt minden hónapban, ovu tesztel néztem, onnan tudom.
2/5 anonim válasza:
Május 15-én műtöttek, utána elszállt a pm értékem így várni kellett,míg beáll. December 17-én teszteltem ismét pozitívat.
Barátcserjét próbáld, azt mondják az jó. Párodat is kivizsgálták?
5/5 A kérdező kommentje:
Páromat is vizsgáltak minden rendben vele,baratcserjet meg nem próbáltam.
2020. júl. 28. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!