11/16 A kérdező kommentje:
Látok valamit.. Amúgy ez az első teszt ami ilyen fekete a láthatóság miatt.. Múltkor predictort csináltam eredeti képet tettem fel.. Szóval nem tudom miről beszélsz..
2020. júl. 17. 17:58
12/16 anonim válasza:
Tudod az ovud napját? Csak azért kérdezem, mert ha később volt, akkor még lehet pozitív. De most ez negatív.
13/16 A kérdező kommentje:
12es.naptár szerint 29.de kb 24ota vannak folyásaim..ezért sem értem ezt..voltunk együtt megszakitva de valahogy mégis furcsa hogy a belött 13.mensi sehol.. Meg jöhet még persze mert amúgy is rendszertelen de hát nem tudom mit gondoljak.. Halványan van ott valami amit negativnak gondoltok de várok par napot és kiderül..
2020. júl. 17. 18:32
14/16 anonim válasza:
Betegséged van, nem vagy terhes. Tegnap és negyed évvel ezelőtt sem voltál.
15/16 A kérdező kommentje:
Voltam pár hónapja dokinál.. Akkor is a predictor szivatott meg fel is tettem akkor.. De majd remélem megjön és gyógyszert eltudom kezdeni.. Dokim mondta a rendszertelen miatt van a kialakult ciszta is..remélem nem léptem bele senki lelki világába. Amúgy 2004ben mikor terhes lettem a fiammal másnapra lett halvány pozitív a gabriel tesztem.. És 2hetre rá dokinis megerősítette hogy 4.5 5 hetes kb.. Nyilván első baba volt és korán mentem...de most a terv a 3.baba teljesen nem vagyunk rajta még most vigyázunk de tervben van..azért köszi a választ nektek..
2020. júl. 17. 18:54
16/16 anonim válasza:
Szerintem amit te oda látsz, az csak a reagens helye. Valós vonal nem rajzolódott ki rajta, meg csak halványan sem. Azt nem kellene ennyire keresnünk se nekünk se neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!