11. dpo-n negatív terhességi teszt. Szerintetek van még esélye? Lett valakinek 12. nap után pozitív tesztje?
Ha 25-ös teszttel teszteltél, akkor simán. Ha 10-essel, akkor csökken az esélye statisztikailag, de nem kizárt. Azt hiszem a progit 28 napos ciklusnál 26-27 napig javasolják, ha negatív az érzékeny teszt, akkor abba kell hagyni. Esetleg 1-2 napot ráhúzhatsz, de ha az ovu nagyjából biztos, akkor illik 13-14. napon egy érzékenyebb tesztnek jeleznie.
(Tudom hogy most meg fognak jelenni egy csomóan, akiknek két hetes késésnél lett pozitív, de biológiailag, ismert ovunál 14. napra meg kell jelennie a hcg-nek.)
Hat ez ilyen elszomorító, mert reménykedik az ember. De te még nagyon az elején vagy úgyhogy bőven van remény 😊 nekem ma is negatív volt, voltam vervetelen, délután lesz eredménye, de legalább nem ér meglepetésként hogy nem sikerült. Januárban újra 😊
Sok sikert neked! Próbáld meg lekötni magad, mert én egész nap itt olvasgattam a témában, hat nem volt a legjobb ötlet. Drukkolok 🤗🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!