A férfiak hogy reagálnak?
Ha nem sikerül a teherbeeses, megint megjön... Mondjuk ha már több, mint egy éve nem sikerül.
Elszomorodik? Vagy nem mutat semmit?
Mi közel 2 évet vártunk a babánkra. Engem a kezdetektől fogva jobban megviselt amikor újra és újra megjött.
Férjem az első évben még tartotta magát, biztatott hogy fiatalok vagyunk, majd jön amikor itt az ideje, stb...
A 2. évben már kezdett látszani rajta hogy ő is egyre nehezebben hiszi el ezeket a vigasztaló szavakat. Már épp ott tartottunk hogy mindketten elengedtük a dolgot, kezdtük volna az alapos kivizsgálásokat, amikor bekopogott a gólya 🥰
Szerencsére csak fél évet váratott magára a babánk, és borzasztóan sajnáltam magam... egészen addig, amíg a férjem nem jött haza egy "Egy hajóban evezünk" csokit. Az rendesen fejbe kólintott, hogy ez nem csak az én szomorúságom, hanem az övé is. Onnantól befejeztem a ráparázást, az állandó siránkozást (és össze is jött a baba).
Tehát a férjemet is rosszul érintette a dolog. De most már csak azt utálja abban az időszakban, hogy már (nagyon korai) terhes voltam és ő meg bevállalta az urológust "feleslegesen" 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!