Nem sikerult a baba.mit tegyek?
Szerintem pco
Vizsgáltasd ki magad.
Kérdező, a stílusod, ahogy itt beszélsz mindenkivel enyhén szólva is botrányos. Nem tudhatod ki hány hónapja próbálkozik az itt válaszolók közül.
Mindenkit leszólsz, aki segíteni szeretne azt is. Barátkozz meg azzal a gondolattal is, lehet hogy mind a ketten egészségesek vagytok, de mégsem illetek össze és azért nem sikerül. Ilyet is láttam az ismeretségi körömben. 12 évig próbálkoztak, volt 6 lombik még se sikerült, pedig ami vizsgálat létezik mindent megcsináltak (orvos házaspár). Végül beletörődtek, hogy nekik nem lesz gyerekük, és sajnos nem is lett azóta se.
Elhiszem, hogy babáznál, de ez a vergődés, amit itt művelsz kritikán aluli.
Köszönöm a lepontozást!
Tanúságos!
JA szerintem még a pco szó jelentését se érti a kérdező.
8 hónap után estem teherbe, majd elvetéltem, és most megint várok. Szóval 1 év fölött járunk mi is, mégis képes vagyok az anyanyelvemen rendesen megnyilvánulni, és ha már segítséget kérek, az a minimum, hogy meghallgatom a másikat, nem csak leoltom.
Mit tegyél? Légy türelemmel, és várakozás közben tanulj meg magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!