Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Irezisztencia mellett kinek...

Irezisztencia mellett kinek mennyi ido alatt sikerult a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most derult ki hogy irezisztencias es Pcos vagyok.

6 eve nemjon a baba :( most kedtem a dietat es figyelni mindenre.

Az lenne a kerdesem hogy kinek mennyi ido alatt sikerult a baba? Egyaltalan mennyi az esely a terhessegre? :(

2020. jún. 11. 20:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es válaszát adom nagyon. Elsőre 10-12 perc HIIT elég lehet, onnan menni felfelé.

Ha megy úgy-ahogy az angol, egyrészt a Chloe Ting nevű leányzónak elég brutkó videói vannak és most van nyári kihívása is a honlapján. Másrészt a táncos edzséseket tudom ajánlani (kedvencem a The Fitness Marshall nevű srác), mert nettó szórakozás egy-egy edzés.

Arra is számíts hogy a pocakod egy része a puffadás, ami diéta, mozgás segítségével javulni fog.

Még azt is próbáld meg, hogy 8 után nem eszel, csak iszol, és reggelizni is nem egyből reggel 6-7kor kezdesz, hanem 8-9 körül. 12-14 óra pihi a szervezetnek amikor nem tömjük kajával sokat számít inzulin szempontból is.

2020. jún. 17. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!