Aktus után 13 nappal már biztos a teszt?

Figyelt kérdés

Férjemmel sajnos ritkán tudunk együtt lenni,a munkája miatt. Utolsó együttlétünk 13 napja volt. Ekkortájt lehetett az ovulációm is,mivel jelentkezett a tojásfehérje nyák is,és a petefészkem is fájt.

Ma reggel csináltam egy tesztet,ami negatív lett. Száradási csík van rajta csak. Tünetem nincs. Így már esélytelen hogy pozitív legyen a teszt ugye?

#teszt #Együttlétutan
2020. jún. 11. 10:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

15 vagyok

Mára nem vártam, hát olyan simán megjött reggel... De már csak legyintettem 😞 Eldöntöttem, hogy elkezdjük a kivizsgálást, hiszen kerek 1 éve próbálkozunk. Szerintem a lelkemnek is jót fog tenni, mert így én nem hiszem, hogy sikerülni fog. Ovu tesztet is használok, szóval az sem lehet, hogy nem jókor vagyunk együtt. Picit belefáradtam, és engem az nem vigasztal, és nem is érdekel, hogy más évekig vár a babára.

2020. jún. 12. 13:36
 22/23 A kérdező kommentje:

Megértelek,és jogos amit érzel. Drukkolok hogy a kivizsgáláson minden rendben menjen,és hamarosan érkezzen hozzátok a baba.

Ismerős az érzés,nálam is volt mélypont,elég durván. Engem a vizsgálatok nyugtattak meg,hogy minden rendben van velünk,csak ugye nem tudunk mindig jókor,és időben együtt lenni. Kitartást neked,és kívánom hogy mielőbb két csíkos legyen a teszted. 🙂

2020. jún. 12. 16:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm!!! 😘
2020. jún. 12. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!