16 nappal aktus utáni teszt már biztos eredményt mutat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Sajnos volt egy kérdéses aktusom a párommal, megszakítással védekeztünk. Nem szükséges a leszidás, már 5000x megbántuk, nagyon nagy felelőtlenség volt...
Tegnap volt 16 napja, hogy megtörtént. Reggeli 1. pisiből teszteltem, - lett. Ez mennyire biztos? Köszönöm előre is.
2013. márc. 4. 15:16
1/4 anonim válasza:
Eléggé, de nem teljesen. Amíg nem jön meg, és nem telik el még legalább +1 hét, én nem venném tutira. Láttunk már ilyet.
2/4 anonim válasza:
Még 1-2 napot ráhagynék (mert ha mondjuk nem együttlétkor volt peteérésed hanem rá 2 nappal azt még elérhették a spermiumok 2 napig még eléldegélhetnek odabent) és akkor még lehet 1-2 nap múlva halványan pozitiv, de reméljük nem lesz.
3/4 anonim válasza:
aatól is függ, h mivel teszteltél. a tesztek többsége a nemvárt időpontjának napjától mutatja ki előbb nem, de még az sem tuti, jópár napos ráhagyással érdemes számolni. van néhán teszt, ami már előbb eredményt ígárt (pl predictor v vmi ilyesmi), de a visszajelzések alapján ezek nem valami megbízhatóak. szóval, még jó pár hétig kétesélyes a dolog, hiába teszteltél negatívot.
4/4 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött, azt hiszem ezt most megúsztam. :)
2013. márc. 5. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!