Van még rajtam kívül valaki , aki ódzkodik a hőmérőzéstől, meg ovu teszteléstől?
Mindig is szétszórt voltam , főleg reggelente nehezen tudom összeszedni magam, mindig gondjaim voltak a felkeléssel, szóval egészen biztos hogy nem tudnék szépen mindig ugyanabban az időben felkelni és hőmérőzgetni, illetve nem tudom számomra az olyan furcsa..
nehezen tudom elképzelni, hogy akkor elkapom a párom ha van kedvünk, ha nincs és hajrá...
nekem ez olyan nem is tudom..én reménykedem benne, hogy ezek nélkül is összejön egész egyszerűen egy olyan alkalomból, amikor szimplán csak éppen jól esett együtt lenni..
nagyon sokat rontok ezzel a teherbeesés esélyén?
Nagyon rosszul teszem?
Már lassan egy éve nem jön össze, pedig párom is és én is rengeteg vitamint szedünk, igaz kivizsgáláson még nem voltunk..
Egy korábbi válaszoló vagyok. Írod, hogy ezen az oldalon azt látod, mindenki ovutesztel meg hőmérőzik. Azért látod ezt, mert aki nem, az nem ír ki kérdést a témában. Van ugyan napi 10 ilyen kérdés itt, de nők ezrei esnek teherbe minden varázslat nélkül, akik nem is ismerik ezt az oldalt.
Néha jó kicsit leállni az ehhez hasonló fórumok olvadásával :)
Köszönöm 10-es , ez is megnyugtató..:) Néha nekem is ez az érzésem, hogy lehetséges, hogy ez valóban így működik a legtöbb esetben, hiszen sokaknak első próbálkozásból simán összejön, amíg mások meg már mindent bevetnek és semmi.
Sőt...sok olyan ismerős van ahol apuka pl napi marihuana fogyasztó, a kolléganőm párjáról pl tudom , hogy sokat kocsmázik, és hát nem veti meg az alkoholt, dohányzik, már most gond van a vérnyomásával, egy másik párnak szintén összejött hamar, ott anyuka és apuka is idősebb és apuka anno masszív alkoholista volt..
Szóval...őszintén szólva , sokszor nekem is ez az érzésem, hogy ez nem a számolgatáson, meg rágörcsölésen múlik.
Viszont azoknak a nőknek , akik pl olyanok mint kolléganőm, hogy mindent megszervez, el tudom képzelni, hogy mindent táblázatban vezetett, a napjai percre pontosan be vannak osztva, megvan a napi rutin ami mindig ugyanolyan stb stb magyarán egy teljesen összeszedett , fegyelmezett ember, aki a teste minden rezdülésével tisztában van, na neki tuti segítene a számolgatás , méricskézés, bár bevallom fogalmam nincs , hogy számolgatós , méricskézős volt e a leányzó, de nem lepne meg ha az lett volna.
Egy olyan szétszórt és fegyelmezetlen , spontán ember mint én egyszerűen szerintem számomra nagyon nehezen menne ez a fegyelmezettség...
Aki ráér meg együtt tudnak lenni a hét közben is sokszor, annak szerintem felesleges.
Nekem 2 lányom van, egyiknél sem figyeltem semmit, 2 naponta együtt voltunk.
Viszont a mostani kapcsolatomban muszáj, egyrészt én is már 31 éves múltam, párom 52 éves és csak hétvégente van itthon. Őt már nem tudom olyan gyakran rávenni a szexre, muszáj néznem mikor van az amikor együtt kell lennünk. Szerencsére őt ez nem zavarja :) Bár bevallom jobb volt nem figyelgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!