Akik jártasak a hőmérőzésben, értelmeznétek a hőgörbém? Kép csatolva
Kék - hő
Lila - LH ovuteszt
Ma van a 19 napja a ciklusomnak, nem értem miért esett vissza a hőm mára
Egyre lennebb kerül, ma van a menstruàcióm 27. napja és a hőm alig éri el a 36,20-at. Ha még két tizedet esik, hipotermiàba esek:))
😭😭😭😭😭
A pozitiv teszt miatt gondolnám, hogy probalkozott szervezet, de nem jott össze. Most lehet ujratankol. Ha lett volna ovud, amit en ketlek, akkor alacsony a progid nagyon.
De ne add fel... nekem az 56.nap lett pompas emelkedesem :D igaz en nem lh tesztelek, csak hot nézek. Elotte honapba meg 42. Nap. Ha igy megjonne,hogynem egy fel, akkor lehet, hogy epp elkaptal egy peteeresmentes honapot. Ha csak 1x van ilyen az belefer. Drukkolok 🤞
Sajnos ilyen majdnem
Mindegyik hőgörbém:( mondjuk csak 3 honapja mérem, ebből csak két hónapja jól...:)) most reggelre meg is jött, a hőm meg 36,15 volt. Nem is értem sokszor, hogy hogy maradok életben ilyen alacsony testhőmérséklettel. Pajzsmirigy tsh-m 6,45 volt, amikor szedni kezdtem a 25 mg-os levotiroxint, 1 eve szedem, szóval az kizárva, hogy amiatt lenne ilyen alacsony a hőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!