Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akik jártasak a hőmérőzésben,...

Akik jártasak a hőmérőzésben, értelmeznétek a hőgörbém? Kép csatolva

Figyelt kérdés

Kék - hő

Lila - LH ovuteszt

Ma van a 19 napja a ciklusomnak, nem értem miért esett vissza a hőm mára

[link]

2020. máj. 25. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hu.. hat ha ez kovi honapba is igy alakul akkor kene sztem 1 hormonkep :/ mert ez igy gyanus pedig, hogy hormongond lesz
2020. jún. 3. 08:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán csodálkozok, hogy van menstruációm! Eddig 15 éven keresztül teljesen kiszámíthatatlanul jött, legyen az 2 hetes eltérés vagy 3 hónapos szünet.
2020. jún. 3. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
En is igy voltam. Mikor elkezdtem homerozni nem is szamitottam lesz ovum. De nekem szerencsere van, csak evente 3x kb
2020. jún. 3. 18:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Ezt nem mondod.. lehet tudni, hogy nálad mi okozza? Szedsz rà valamit?

lehet nekem is volt már ovulációm, mielőtt elkezdtem volna figyelni a testem, emlékszem, hogy ritkán, de volt olyan tojásfehérje nyákom, amit én idegesítőnek éltem meg. Már nagyon szeretnék egy kisbabát, hàtha összejönne:)

Amikor van peteérésed, akkor a hőgörbéd mindig jelzi?

2020. jún. 3. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!