Sziasztok van esetleg valaki aki 6 hetesen végezgetett ? Ma voltam UH-án azt mondta a doki hogy minden rendben van és van szívhang is. Még is mitől lehet a vérzés ?
2020. máj. 18. 12:12
1/5 anonim válasza:
Ha a doki azt mondta, rendben van, akkor az valószínűleg úgy is van. Sokan vérezgetnek a terhesség elején, és nem mindenkinél jelent bajt. (Ettől persze még orvosnak látnia kell, mert jelenthet gondot is.)
Én is hetekig barnáztam a második gyerekemmel, szét izgultam magam, voltam 3 vagy 4 orvosnál, de egyik sem tudott rá mit mondani. Aztán nem lett semmi baj.
Boldog babavárást!
2020. máj. 18. 12:36
2/5 anonim válasza:
Szia! Én 3 dologról tudok: progeszteronhiány, hematóma, vagy nem tudják mitől van. Nekem hematóma volt, kórházban is voltam másfél hetet. Szigorúan feküdni kellett, nehezet nem emelhettem, és rutascorbint kellett enni a progeszteron mellé. Nekem 1 hónapig tartott a barnázás/vérzés. Maximum annyit tudok javasolni, hogy megnyugodj: menj el másik dokihoz is másodvéleményért. Ultrahanggal látnia kell ha hematóma lenne, vérvétellel meg a progeszteront meg tudja nézni. De egyébként is sok orvos csak úgy látatlanban egyből felírja a progeszteront.
2020. máj. 18. 13:12
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok😊 igazából az a baj hogy külföldön élek és itt nem adnak progeszteron pótlást sőt meg nem is hallottak ilyenről.. most mára úgy tűnik abba maradt a vérzés 😇
2020. máj. 18. 17:02
4/5 anonim válasza:
Nekem is pont 6 hetesen vérezgetett, de inkább csak barnázgatott. Kicsit meg is ilyedtem, első baba volt, aki már 15 éves, a másodikkal nem volt ilyen tünet. Pihenj sokat, semmiképpen ne csinálj megerőltető dolgokat pár hétig.
Emlékszem, én még lépkedni is alig mertem az utcán annyira féltettem hogy esetleg leválik, vagy nem ágyazódott be még rendesen, annyira izgultam.
Szóval nagyon szigorú pihenés.
2020. máj. 22. 06:47
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, igen azt teszem most kicsit nehez mert már van egy 3 éves kis fiam ő vele meg sem éreztem hogy terhes lennék azért aggódom.. azóta is barnázgatok hol van hol nincs nem is értem mitől lehet ez.. UH-n rendbe találtak mindent, zárt méhszáj, van szívverés elvileg minden ok ☺️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!