Lehetséges, hogy a menstruácio mentalis okok miatt nem jön meg több mint 1 éve?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 18:41
1/10 anonim válasza:
Nem, annak valami fizikai oka is van, javasolt egy kivizsgálás.
2/10 anonim válasza:
Nem. És egy év után még nem mentél ezzel a tünettel orvoshoz?!
3/10 anonim válasza:
Ha úgy érted, hogy anorexiás vagy, akkor sem a mentális probléma miatt nem jön meg, hanem mert a szervezet az életben maradásért küzd, és a reprodukciós képesség kikapcsolható funkció.
4/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy betegség miatt sokat fogytam. A szervezet állítólag ilyenkor olyan funkciókat állít le, mint a menstruáció. Endokrinológián adtak rá gyógyszert.
Menj el dokihoz!
5/10 anonim válasza:
Pl. ha lefogytál 50kg alá, az nem mentális ok, hanem testi.
6/10 anonim válasza:
Bocsi, kimaradt hogy fél évig nem jött meg. Elmentem én is dokihoz. (4es voltam)
7/10 anonim válasza:
1 év az elég sok én már 200x elmentem volna dokihoz ennyi idő alatt
8/10 A kérdező kommentje:
En is lefogytam, de mar visszahiztam kb fel éve. Mégsem jott meg. Lehet még idő kell?
2020. máj. 17. 21:58
9/10 anonim válasza:
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, úgy érzem. Igen, várj még fél évet...
10/10 fenui válasza:
Csak egy addendum: attól, hogy a testsúlyod nagyjából normális, még lehet hogy nincsenek meg a kellő tápanyagok a menstruációhoz. Több nyersvegánnál látszott, hogy egy idő után nem menstruáltak (és ezt valami méregkiürülésnek vették). De lehet korai klimax is, csak hogy két komoly lehetőséget hozzak fel. ORVOSHOZ! Most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!