Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Conceive Plus-ról vélemény?

Conceive Plus-ról vélemény?

Figyelt kérdés

Ez volt az első ciklus, amikor használtuk, jövőhéten derül ki, hogy volt-e értelme.

Van valaki, akinek segített esetleg? 😊

2020. máj. 4. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mi 2. vagy 3. hónapja használjuk.

Nekünk eddig semmi, hát meglátjuk.

Most 3000 ft-ot nem sajnálok kidobni rá, bár nem engedheném meg itt a koronavírus alatti lecsökkentett fizum alatt, de ez van, szóval mi maradunk ennél a kis kencénél.

2020. máj. 4. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Kedves Első válaszoló! :)

Ti valamilyen probléma miatt használjátok, vagy csak úgy? Mi csak úgy, mert túl savas a hüvelyem és elvileg megvédi a kiskatonákat.

Ovu körül együtt tudtok lenni?

2020. máj. 4. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nektek sikerült? Nálunk a hüvelyem öli a spermákat plusz páromnak sok a katonája, de lomhák és kevés a mozgó.

Adnék neki egy esélyt.

2021. febr. 16. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam az első válaszadó. Nekünk azóta sem sikerült, most kell rendelnünk, mert sajnos valamiért már nem lehet a rossmanban kapni ilyen kis kencét. Mi azért használjuk, mert sajnos a szigorúan 2 naponta együttléthez azért már nincs mindig hangulatom és általában ilyenkor egyszerűen nem megy síkosító nélkül. Viszont ugye az összes többi síkosító hátráltatja a teherbeesést, így hát muszáj ezt használnunk. Sajnos az embernek nincs már mindig kedve a kötelező együttlétekhez, és ez nagy segítség. Az az igazság, hogy közben kiderült, hogy endometriózisom van, szóval másfél év ikertelenség és a 35. születésnapom után már nem egyszerű a meddő nők sokak által kedvelt legjobb tippjét betartani a ne stresszelj rá, engedd el a témát, legyetek együtt amikor akartok blá blá..:D Már elnézést, csak a könyököm jönnek ki ezek a jó tanácsok, főleg azoktól akiknek hamar összejött. Na szóval ezért mi nem szórakozunk ovu tesztekkel meg ilyesmi, hanem szigorúan 2-3 naponta együtt vagyunk, ha van kedvünk, ha nincs....És hát ilyenkor áldás ha van síkosító a kéznél..:D Főleg ha még segíti is a teherbeesést..:) Páromnak amúgy normálisak a spermái, elvileg vele minden rendben.
2021. febr. 16. 19:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekünk sikerült :)

Bár nem biztos, hogy csak attól.

Augusztusban volt átjárhatóságim, aztán rá 2 hónapra pozitívat teszteltem. Abban a hónapban használtam el az utolsó Conceive Plus-t :)

2021. jún. 9. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kèrdező,gratulàlok a babàhoz 😊egeszsèges a pici??Èn most fogom hasznàlni,csak olvastam olyat is ròla,hogy a nem megfefelő spermàkat is a cèlba juttathatja 😕
2021. okt. 28. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Neked is sikerült vele?
2023. márc. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!