Mit gondoltok, erdemes kiprobalni?
Parommal mar 5 eve hogy megszakitassal vedekezunk. Semmi baj nem volt meg belole.
Viszont egyik ismerosom ma adott egy termek mintat a legujabb sikositobol. A neve conceive plus. Utana olvastam es ez teherbeesest elosegito sikosito. Nem karos a spermakra...sot!!
Nem tudom megeri e kiprobalni. Nem lenne baj ha teherbeesnek de jovore terveznenk babat csak.
Nyilván nagyobb az esélye, ha tényleg hatásos.
De aki gyereket akar, nem maszatol megszakítással.
Ha pedig nem akar, nem rontja az esélyeit ilyennel.
Nem próbàlám ki. Mi értelme lenne? Ha időben kihúzza, akkor nem leszel terhes, tehát nem fogod tudni, hogy hatékony-e. Ha meg becsúszik, akkor te leszel a következő, aki egyedül marad terhesen, mert a pasija bepánikolt.
Érdekes barátnőid vannak, hogy síkosító termékmintát osztogatnak.
Te meg nem bírod ki azt az egy évet, mert elmúltál 55, kopogtat a klimax, és kicsit rá akarsz segíteni a természetnek...
Figyelj: 4 éve nem esel így teherbe. Lehet, hogy élesben se jön össze elsőre. Egy kis síkosító nem fog csodát tenni.
Sosem ertettem ha valami feltesz egy kerdest mit kell lehurrogni! 25 eves vagy kezdjuk ott! Sajnos!!!! Volt 2 vetelesem. Azota a lelek nem vitt ra hogy probalkozzak teherbe esni!!! Lelkileg a masik ketto elvesztese padlora kuldott. Iden 2x probalkoztunk de nem jott ossze. A termeket tenyleg csak veletlen kaptam de ugy gondolom meger egy probat.....
Climax meg a kanyarba sincs de mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!