Alkohol rontja a spermát?
Bocsi a nyers megfogalmazásért..
Férjem sűrűn iszik (heti 2-3nap de van h minden este 2 pálinka)
Ez mennyire van hatása rá ??
Ez alkoholistánnak számít??
Sztem ez azért erős kifejezés!!
Te nem vagy tisztában akkor az alkoholizmussal. Mindegyik kevéssel kezdi..
Sajnos családomban több is van..
Ilyennek én se szülnék. Terhesség és kisgyerek mellett is naponta pialna? Én nem turnem, marcsak azért se, mert ha valami történik és kórházba kell menni, nincs aki bevigyen mert ő már ivott stb..
Amugy nem tesz jót nyilván a napi szintű alkohol fogyasztás a spermiumnak se.
Ki bírja alkohol nélkül .. :-)
Nem alkoholista ... :D
Mindenki szent, és soha semmi károsat nem csinált. Mi is volt, hogy iszogattunk párommal hétvégén, cidereket imádom, meg vodkát gyümilével, most meg, hogy várandós vagyok, hétvégén megiszik 1-2 sört párom, mikor haverjaival xboxozik, én ha muszáj lenne sem tudnék inni egy kortyot sem. Gondolom mi is alkeszek vagyunk azért, nem? 😂 Bulizni sem járt itt senki soha...
Ne is foglalkozz velük. Amúgy a sok alkohol rontja a sperma minőségét, és mennyiségét is, és bár nem vagyok orvos, de logikusan átgondolva, úgyis a legjobb spermium ér célba, amelyik sérült, el sem jut általában a petesejtig. Ennek ellenére persze jobb, ha egészségesen éltek, pláne, ha nem akar sikerülni a baba, de akkor is ha most álltok neki. Ha a férjed is igazán szeretne babát, akkor nem lesz gond hogy ne igyon egy darabig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!