Nincs ovulációm?

Figyelt kérdés
2 hónapja döntöttük el,hogy szeretnénk kisbabát. fél éve már, hogy nem szedem a fogamzásgátlót. az első hónapban már ovuláció környékén voltunk együtt, de semmi. most pedig vettem ovulációs tesztet, de ovuláció környékén negatív. Naptár szerint ma kéne ovulálnom, de a teszt nem mutatja ki. (legtöbbszor 28 napos ciklusok, legutoljára 29 napos) 10 évig szedtem a fogi gátlót, és most félek hogy az miatt alakult így.... 26 éves vagyok, a nőgyógyásznál mindig minden rendben volt, ritkán dohányzom és sok alkoholt sem fogyasztok, naponta eszem a méhpempőt.
2020. ápr. 18. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez a veszekedés tök értelmetlen itt, mindenkinek más jön be, ki kell próbálni, ennyi. Nem rosszabb az egyik a másiknál...
2020. ápr. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!