Ti jartatok mar igy, ha igen mi miatt volt nektek?
Tudom irtam mar ki de meg mindig ugyan az a problemam ,valaki esetleg jart mar igy?
Ferjemmel babat szeretnenk de rendszertelen a menstruaciom igy
elmentem orvoshoz irt fel norcolutot hogy rendezodjon a menstruaciom.
30 napig napi 2 szem gyogyszert kellett szednem januarban.
Februar 3.-an megjott 9.-en elmult.
Azota nem jott meg.
Marcius 27.-en voltam orvosnal 2 teszt nagyon halvany pozitiv volt es 1 negativ,mar orultem hogy baba van a dologban..
Hat az orvos nem latott semmit..
Vegulis azota se jott meg..
Ahogy vizsgalt az orvos gorcsolgettem de nem jott meg..
Masnap halvany rozsaszin pecset volt a wc papiron de akkor se jott meg..
Azota miota megvizsgalt az orvos szinte 2 naponta rozsaszin folyasom van megse jon meg rendesen.
Ma viszont megcsinaltam egy ovu es egy terhessegi tesztet kivancsisagbol mind a ketto negativ eshat ezert ossze is bujtunk a ferjemmel,elmentunk furdeni es ahogy oltozkodtem
tettem be betetet biztos ami biztos , meg jo is volt mert ereztem hogy folyik valami..azota gorcsolok meg hanyingerem van es szedulok is.
Mar teljesen megremultem...
( rosszindulatu hozzaszolasokat kerlek hanyagoljatok )
Koszi a valaszodat.
Megkerdezhetem hogy neked van e mar gyermeked es ha igen mennyi ido utan sikerult?
Mar kuldott el egy "parszor" a nogyogyasz vervetelre es vizelet vizsgalatot is neztek de nem mondtak soha h "lenne valami baj"
Igazabol "csak azert" szoktam nogyogyaszhoz menni mert mindig sokaig van meg a mensesem adnak is ra norcolutot de par honap mulva ugyan ezzel megyek vissza...
Semmi erdemlegeset nem mondanak h ez mitol van...
Evekig meg nem szeretnek fogamzasgatlokat szedni az miatt h normalis legyen a mensesem .
Mert babat szeretnenk reg ota.
Nagyon varom mar h egyszer eros pozitiv tesztem legyen es h a karjaimba foghassam a csoppseget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!