A peteérés mindig érezhető? Többi lent
Az Inofolic önmagában nem állítja helyre a peteérést. IR diéta + rendszeres testmozgás mellé adhat egy kis pluszt, de önmagában kevés. Endokrin kivizsgálás kéne és az alapján beállítani a személyre szabott kezelést.
Ha most nem tudod kivizsgáltatni magad, akkor keress a neten egy 150-160 grammos CH diétát, hogy lásd a táplálkozási alapelveket, szedd az Inofolicot és mozogj lehetőleg minden nap 20-30 percet. Így van esélyed, hogy gyakrabban legyen peteérésed.
Plusz, ha módod van rá, vezess ébredési hőgörbét, az az egyetlen módja annak, hogy házilag OBJEKTÍVEN kiderítsd, van-e tüszőrepedésed és mikor. Ovusnak vélt tünetekre nem lehet alapozni. Tudom, miről beszélek, én is IR-es Pcos vagyok pajzsmirigy alulműköéssel, nekem is sok munkám volt a peteérés helyreállításával.
Hogy érted? Biztos nekem akartad írni utolsó?
Szerencsére nem kellett helyreállítani rendben volt a péém mindíg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!